Vuokraus

Vuokraa pyöriä, kanootteja, kajaakkeja tai retkeilyvarusteita.

Pyörät

Koe uudenlainen pyöräilykokemus, jossa yhdistyvät pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu fatbike, tehokas 1000W avustava sähkömoottori sekä moottoripyöristä tuttu kaasukahva. Tämä yhdistelmä antaa sinulle mahdollisuuden polkupyöräillä lukemattomilla uusilla eri tavoilla ympäri vuoden.

E/FAT toimii niin nopeana mukavana retkipyöränä, vauhdikkaana maastopyöränä, uudenlaisena talviurheiluvälineenä, hankalien paikkojen mönkijänä kuin katseiden kääntäjänäkin.

Vuokraa ja lähde nauttimaan maisemista yksin tai ryhmänä sähköfatbikellä, voit myös varata mukaan oppaan, jolloin opas vastaa reiteistä ja sinulle jää maisemien ihailu ja ajonautinto (katso kohta ”pyöräretket”)

Vuokrattavat pyörät lukumäärä
E/FAT M/18” (n. 160-180 cm) 4 kpl
E/FAT L/21 n. (180 cm ->) 2 kpl
Aika Hinta (sis. alv%)
3 tuntia 50 euroa
Päivä (6h) 70 euroa
Kypärä Sisältyy vuokraan
Lisävuorokaudet +70 euroa (akkulaturi mukaan)

Maksu käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Eazybreak, Smartum, ePassi ja Edenred setelit ja sovellusmaksut käyvät! Katso varausehdot.

Vuokrausehdot

Kanootit ja kajakit

Avokanootit ovat aitoja suomalaisia, Winkkari 175 sekä Arctic 16. Varsinaisia soolokanootteja ei ole mutta kaksipaikkaisillakin voi meloa yksin.

Kajakit ovat testivoittaja Tivok evo sekä kestosuosittu ja tilava Essence 17.

Vuokrahinnat
Vuokrakohde Hinta (sis. alv)
Avokanootti (2 hengen) 40€ / 4h, 60€ / 24h, lisävuorokaudet 25€
Yksikkökajakki (1 henkilö) 40€ / 4h, 60€ / 24h, lisävuorokaudet 25€
Kuivasäkki 20L
Vedenpitävä suoja puhelimelle
Kuljetus Sovittava erikseen
Hinta sisältää

Melat ja kelluntaliivit + kajakissa aukkopeitteen.
Melojilla tulee olla perusuimataito.

Kanootti- ja kajakkivuokraus tehdään mieluiten soittamalla tai viestimällä sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla. Melontalaitteet kannattaa varata aina muutama päivä etukäteen, niin voidaan sopia lähtöaika ja -paikka.

Maksu käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Eazybreak, Smartum, ePassi ja Edenred setelit ja sovellusmaksut käyvät! Katso varausehdot.

Vakio vuokrauspiste Pornaisissa Laukkoskella Rantalantie 654, 07170 Pornainen . Sieltä lähteminen ei vaadi kuljettamista ja on ympäristöystävällisin vaihtoehto. Kanootit kuljetetaan tarvittaessa muuhunkin haluamaanne melontapaikkaan.

Mitä varusteita on melontaretkelle hyvä ottaa mukaan?

Varusteet riippuvat retken pituudesta ja vuodenajasta. Vaatetus on ns. säänmukainen, vaatteiden päälle tulee kelluntaliivi, joka lämmittää jonkin verran keskikehoa. Meloessa on useimmin kevyempi kenkä mukavampi kuin esim. pitkävartinen kumisaapas. Hanskat voivat olla tarpeen lämmön kannalta ja hiertymien ehkäisemiseksi. Aurinkoisella ilmalla usein unohtuvat esim. riittävä määrä juotavaa, aurinkolasit ja päähine. Käyttäessäsi aurinkorasvaa huomioi, että vaatteesi kangas jää ihon ja kelluntaliivin väliin. Melojille suositellaan vesitiiviisti pakattujen vaihtovaatteiden mukaan ottamista ja asia on sitä tärkeämpi mitä kylmempi ilma ja vesi ovat. Matkapuhelin ja muu tärkeä tai arvokas tavara on hyvä pakata vesitiiviisti, yöpymisretkillä myös makuupussi.


Turvaohje
Vuokrausehdot

Varusteet

Varusteiden vuokraus tulossa myöhemmin.

Takaisin
YHTEYSTIEDOT

SIJAINTIMME

Rantalantie 654, Pornainen
Aukioloaika: Sovitusti
Puhelin: +358 40 5198365
Sähköposti: kotoluonto@sotala.fi